Günay Gazetecileri unutmadı

Günay Gazetecileri unutmadı

Ereğli Sağlık Müdürü Mehmet Emin Günay yaptığı yazılı açıklamada 21 Ekim Gazeteciler Bayramını kutladı.

Günay açıklamasında şunlara yer verdi: “İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Günay, 21 Ekim Gazeteciler Bayramı sebebiyle tüm basın mensuplarının bayramını kutladı. Dr. Mehmet Emin Günay yapmış olduğu yazılı açıklamada

“Gazetecilerimiz bilgi ve haber akışını sağlayarak, toplumun bilgilendirilmesinde ve aydınlatılmasında önemli bir görevi üstlenmektedir. Gazetecilik günümüzün en hareketli ve en fedakârlık gerektiren mesleklerden birisidir. Zor şartlarda mesleklerini yerine getirip, halkın gözü, kulağı, ağzı olmaktadır, bu nedenle tüm basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Dr. Mehmet Emin Günay Ereğli’de faaliyet gösteren; kamuoyunun bilgilendirilmesinde büyük emekleri olan, bu mesleğe gönül veren tüm yerel gazete, dergi, radyo, ve ulusal ajans temsilcilerinin de 21 Ekim Gazeteciler Bayramını kutlayarak, halkımıza yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür etti”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.