Gündemimizde Erken Seçim Yok, Milletimize Hizmet Var

Gündemimizde Erken Seçim Yok, Milletimize Hizmet Var

Karatay İlçesi’nde temaslarda bulunan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Etyemez, “Muhalefet her dönem olduğu gibi erken seçim şarkısı söylemeye başladı. AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak bizim gündemimizde erken seçim yok. Seçimler zamanında yani 2023’te yapılacaktır. Biz yolumuza bakıyoruz. Ülkemize ve milletimize yapacağımız daha çok hizmet var.” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Karatay ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Halil Etyemez beraberindeki Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Ukdem ile birlikte KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, Konya Ticaret BorsasıBaşkanı Hüseyin Çevik, SGK Konya İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz ve Karatay İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erdem Gezginile görüştü. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Etyemez, vatandaşlara daha iyi hizmet noktasında yapılması gerekenlerle ilgili görüş ve önerileri not aldı.

Görüşmelerin ardından yaptıkları ziyaretler hakkında bilgi veren Konya Milletvekili Etyemez, AK Parti olarak her daim sahada olduklarını, salgın kurallarına uyarak vatandaşlarla ve kurum yöneticileriyle bir araya gelmeye devam ettiklerini belirtti. Herkesin görüş ve önerisine her daim açık olduklarını kaydeden Halil Etyemez, ziyaretler sırasında aktarılan görüş ve önerilerin ülkeye ve millete hizmet noktasında yol gösterici olduğunu söyledi.

thumbnail_karatay-ilce-tarim-ve-orman-muduru-ziyaret.jpg

GÜNDEMİMİZDE ERKEN SEÇİM YOK, ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE HİZMET VAR

Gündeme dair de açıklamalarda bulunan Etyemez, muhalefetin erken seçim söylemlerini eleştirdi. AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak erken seçimin gündemlerinde olmadığını vurgulayan Etyemez, “Muhalefetin ülkemize ve milletimize hizmet etme gibi bir derdi yok. Bizden başka milletimizin derdiyle dertlenen, gelecek vizyonu ortaya koyan da yok. 2002’den bugüne tüm seçimleri kaybeden, yenilgiye doymayan muhalefet, her dönem olduğu gibi yine erken seçim şarkısı söylemeye başladı. Bizim gündemimizde erken seçim diye bir şey yok. Bizim gündemimizde ülkemize ve milletimize hizmet etmek var, yatırım var, ülkemizin geleceği var. Bizim önümüzde yapılacak daha çok iş var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ülkemizin dört bir yanında yatırımlar sürüyor, açılışlar yapılıyor. Konya’mıza, ülkemize her alanda yatırımlarımız, temel hak ve özgürlüklerden ekonomide güven ikliminin güçlendirilmesine kadar her alandaki reformlarımız hız kesmeden sürecek. AK Parti olarak, Cumhur ittifakı olarak ülkemizi hem 2023 hedeflerine kavuşturacak hem de 2053 ve 2071 vizyonunun altyapısını kuracağız.” dedi.

thumbnail_kto-karatay-universitesi-rektoru-ziyaret.jpg

CHP KAYNAYAN KAZANA DÖNMÜŞ DURUMDA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘militan’ söylemlerine değinen Milletvekili Halil Etyemez, bu söylemlerin siyasetle ve ahlakla bağdaşmadığının altını çizdi. Kılıçdaroğlu’nun ve CHP yöneticilerinin kendi içlerindeki taciz ve tecavüzskandallarının üzerini örtmek için bu tür söylemlere başvurduğunu kaydeden Etyemez, “CHP şu anda kaynayan kazana dönmüş durumda. Taciz ve tecavüz skandallarıyla boğuşuyor. Diğer yandan HDP ile kol kola yürüdükleri için, ikiyüzlü siyaset yaptıkları için milletvekilleri istifa ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yöneticileri, bunların üzerine örtmek, unutturmak için hem partimize hem de milletimize saldırıyor. Bunların gözünde valisinden kaymakamına, öğretmeninden çiftçisine, komutanından uzman çavuşuna herkes militan.AK Parti’ye oy veren herkesmilitan. Bu söylem, aziz milletimize ve milletimize gece gündüz demeden hizmet eden devletimizin yetişmiş kadrolarına saygısızlıktır. Milletimiz kendine yapılan bu hakaretleri ve saygısızlığı asla unutmaz. Bunlara en güzel cevabı sandıkta verir.” diye konuştu.

thumbnail_sgk-il-muduru-ziyaret.jpg

thumbnail_ticaret-borsasi-baskani-ziyaret.jpg

thumbnail_ticaret-borsasi-baskani-ziyaret1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.