Hal Bölgesinin Silüeti Değişecek

Hal Bölgesinin Silüeti Değişecek

Başkan Oprukçu, Ereğli’ye Yeni Hal Bölgesinin kazandırılmasından sonra boşalacak olan mevcut Hal Bölgesinde otopark, alış veriş merkezleri ve konutlardan oluşacak önemli bir projenin daha hayata geçirileceği müjdesini verdi.

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, daha önce 90 dükkanlar alanında gerçekleştirmeyi planladıkları projeyi, kamulaştırma çalışmaları sırasında yaşanılan zorluklar nedeniyle olumlu sonuçlandıramadıklarını ifade ederek, yeni halin tamamlanması ile boşalacak olan hal bölgesinde Ereğli’nin en önemli sorunlarından biri olan otopark ve alış veriş merkezlerinin oluşturulması çalışmalarını gerçekleştireceklerini söyledi.

Yeni Hal Bölgesinin en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağı vurgusunu yapay Başkan Oprukçu, “Belediyemize ait olan mevcut Hal Bölgesinde 13 bin 700 m2 lik bir alan üzerinde yeraltı otoparkı,üzerinde alış veriş ve dinlenme alanlarının olduğu merkez projemiz var. Kat irtifasında ise iş merkezleri ve konutların yer alması planlanıyor. Tabiki yapılacak istişareler ve görüşmelerle konuyu dahada net hale getireceğiz. Bunlar daha başlangıç, Bakanlığımız, Büyükşehir Belediyesi ve Ereğli Belediyemizin katkılarıyla çok çok önemli projelere bir bir imza atmaya devam edeceğiz. Bu yolda bizi yalnız bırakmayan Ereğli halkımıza da ayrıca teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Birlikten kuvvet doğar, bir ve beraber başaracağız” dedi.

97cb3cb5-b9e8-42bd-9ee7-725c4d7f1661.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.