HALKAPINARLI GİRİŞİMCİLER BELGELERİNİ ALDI
Halkapınarlı girişimci adayları, Halkapınar Belediyesi ile Çalışma ve İş Kurumu Ereğli Hizmet Merkezi işbirliği ile KOSGEB destekli, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifikalarını aldı.
Çalışma ve İş Kurumu Ereğli Hizmet Merkezi Müdürü Sait EKER; Halkapınar’da Belediye ile işbirliği kapsamında açtığımız kursumuzda kursiyerlerimiz kursu başarı ile tamamlayarak belge almaya hak kazanmışlardır. Bundan sonra kursiyerlerimizin hepsini birer girişimci yada işveren olarak görmeyi temenni ediyor, girişimci adaylarımıza başarılar diliyoruz dedi.
Halkapınar Belediye Başkanı Fahri VARDAR ; İlçemizde Ereğli İşkur ile işbirliği yaparak tamamladığımız KOGEB destekli girişimcilik kursumuzda tüm adaylarımız sertifikalarını almışlardır. Halkapınar’ın kalkınması, işsizliğin azalması ve istihdamın artması için işbirliği ile yaptığımız kursumuzun halkapınara ve girşimci adaylarına hayırlı olmasını diliyor; Kursumuzun açılmasında emeği geçen Sayın Kaymakamımız Erdal ÇETİNBAŞ ve İşkur personeline teşekkür ediyorum, Bundan sonraki çalışmalarınızda ve yaptığınız işlerde başarılar diliyorum. Dedi.
Halkapınar Kaymakamı Erdal ÇETİNBAŞ; İlçemizde yapılan bu çalışmanın ilçemize katkılar sağlayacağını, özellikle bölgenin ekonomisine katkı sağlayacak ve kazanç getirecek sektörlerde faaliyet gösterilebileceğini söyledi. Sektörel olarak iyi bir araştırma ve çalışma ile başarılı işler çıkartılabileceğine değinen ÇETİNBAŞ, tüm kursiyerlere başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.