Hamit'ten sitem: Akhisar'a 2 gol atınca...

Hamit'ten sitem: Akhisar'a 2 gol atınca...

Galatasaraylı Hamit Altıntop, A Milli Takımımız'ın Macaristan ile oynayacağı karşılaşması öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım teknik direktörü Abdullah Avcı ile Macaristan maçı öncesindeki basın toplantısına katılan Galatasaraylı Hamit Altıntop ilginç açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli futbolcu, maçın öneminin farkında olduklarını vurgulayarak: "Takım arkadaşlarım ve hocamızla mutluyuz. Maçın önemimin farkındayız. Bazı arkadaşlarımız bizimle olmayacak bu durum yeni oyuncular için de iyi bir fırsat olacak. Beklentilerimiz ilk baştan beri büyüktü. İstediğimiz puanları alamasak ve üzülsek de, önümüzde maçlar var daha. Yarın bu maçlara tekrar başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Takım içinde hiçbir sorun bulunmadığını belirten Altıntop; "Hocamızla paylaştıklarımızı saha içinde uygulamaya çalışıyoruz. Maalesef kendimizi Türk futbolcusu olarak geliştiremiyoruz. 2006'da olumlu bir maç yapıp 2008'e katılmıştık. İnşallah yarın da olumlu bir maç olur. Maçın öneminin farkındayız. Yarın inşallah o başlangıcı yapacağız. Tabii ki bazı eksiklerimiz var. Oynayacak arkadaşlar için fırsat olacaktır. Umarım bu da yarın için olumlu olacaktır" dedi.

Sakatlıklar yüzünden takımın dengesinin biraz bozulduğunu ancak bunu aşmaya çalışacaklarını belirten Hamit; "Bazı arkadaşlarımız aramızda olmayacak ama yerlerine oynayacakların formayı kapma motivasyonu ile daha iyi oynayacağız. Takım olarak beklentimiz çok büyük istediğimiz skorları alamayınc üzülüyoruz. Ama önümüzde daha 7 maç daha var" diye konuştu.

"AKHİSAR'A 2 GOL ATINCA..."

Basın mensuplarından gelen sorulan bir soru üzerine tespitlerini ortaya koyan Hamit Altıntop, Türkiye'deki futbol ortamının futbolcuları geliştirmekten çok uzak olduğunu belirterek; "Türkiye'de kendimizi geliştiremiyoruz. Kimse alınmasın ama Akhisar'a iki gol attın mı kral gibisin." diye konuştu.

SAKALINI NİYE KESMİYOR?

Neden sürekli sakal bıraktığı sorulan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, annesininde kendisini bu konuda eleştirdiğini ancak bunun kendi tercihi olduğunu ve sakal bırakmaktan memnun olduğunu söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.