Havacılık Eğitiminde “Yılın Havacısı” Ödülü, KTO Karatay Üniversitesi’nin Oldu

Havacılık Eğitiminde “Yılın Havacısı” Ödülü, KTO Karatay Üniversitesi’nin Oldu

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, bu yılın ödül teması olan “Havacılık Eğitimi” dalında “Yılın Havacısı" seçilerek farkını ödülle taçlandırdı.

Havacılık Eğitiminde “Yılın Havacısı” Ödülü, KTO Karatay Üniversitesi’nin Oldu
Her yıl, Antalya Bilim Üniversitesi ile ELBA Havacılık Enstitüsü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Yılın Havacısı 2020” havacılık ödüllerinin sahipleri açıklandı. Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, bu yılın ödül teması olan “Havacılık Eğitimi” dalında “Yılın Havacısı" seçilerek farkını ödülle taçlandırdı.
KTO Karatay Üniversitesi’ne “Yılın Havacısı” Ödülü
Havacılık etkinliklerinde önemli bir yeri olan ve her yıl farklı bir tema ile geleneksel hale gelen “Yılın Havacılık Ödülleri” bu yıl da sahiplerini buldu. Etkinlik bu yıl pandemi nedeniyle kısmen kesintiye uğrasa da 7 Aralık Uluslararası Sivil Havacılık Günü’nde ödül alan kurum ve kişiler açıklandı.  KTO Karatay Üniversitesi, yaptığı başarılı çalışmalarla “Havacılık Eğitimi” temalı “Yılın Havacısı” seçildi.
Her yıl, ulusal ve uluslararası havacılık sektörünün büyük ilgi gösterdiği Antalya Bilim Üniversitesi ile ELBA Havacılık Enstitüsü tarafından ortaklaşa düzenlenen Havacılık Eğitimi temalı ödül töreninde bu yıl üç alanda ödül verildi. “Tüm Zamanların Havacısı” Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici olurken Pegasus Havayolları ise “Yılın Havacısı” ödülünü aldı. Bu yılın “Havacılık Eğitimi” temalı “En İyi Havacısı” ödülü ise KTO Karatay Üniversitesi’nin oldu.

yilin-havacisi-odulu-kto-karatay-universitesinin-oldu.jpg
KTO Karatay, Havacılık Eğitimi Konusunda Fark Yarattı
KTO Karatay Üniversitesi, pandemi dönemi olmasına rağmen yapmış olduğu yatırımlar, eğitsel inovasyonlar, havacı olmaya yönelik insan yetiştirme çalışmaları ve istihdam edilen kadronun eğitim ve kalitesi ile bu yıl “Havacılık

yilin-havacisi-odulu-kto-karatay-universitesinin-oldu-004.jpgEğitimi” temalı “Yılın Havacısı” ödülünün sahibi oldu. 
SHGM tarafından düzenlenen ve ülkemizdeki bütün havacılık kuruluşlarının davetli olduğu online toplantıda söz alan Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, bu yıl pandemi nedeniyle ödül sahiplerini Uluslararası Sivil Havacılık Günü’nde açıkladıklarını belirtti.
2020 yılı ödül teması olarak belirlenen Havacılık Eğitimi başlığında yaptığı yenilikçi çalışmalar ve yatırımlar nedeniyle KTO Karatay Üniversitesi Pilotaj Bölümü adına Rektör Prof. Dr. Bayram Sade’ye verildi.

yilin-havacisi-odulu-kto-karatay-universitesinin-oldu-005.jpg

yilin-havacisi-odulu-kto-karatay-universitesinin-oldu-006.jpg

yilin-havacisi-odulu-kto-karatay-universitesinin-oldu-007.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.