Haydi Ereğli Antrenmana!

Haydi Ereğli Antrenmana!

Türkiye 3. sü olarak Ereğli'de adını duyuran Muay Thai Antrenörü Şahabettin Yaman, spor salonlarının açılması ile birlikte tüm Ereğli halkını spor yapmaya çağırdı.

Türkiye 3. sü olarak Ereğli'de adını duyuran Muay Thai Antrenörü Şahabettin Yaman, spor salonlarının açılması ile birlikte tüm Ereğli halkını spor yapmaya çağırdı.

Dünya genelinde yaşanan Korona virüs döneminde 3 aylık bir aradan sonra spor salonları kapılarını açtı.İlçemizde Yunuslu Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde hizmet vermekte olan Elit Fight Spor Club yöneticisi Türkiye 3.sü Muay Thai Antrenörü Şahabettin Yaman ise 3 aylık bir aradan sonra öğrencilerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek açıklamalarda bulundu.Muay Thai sporunun insan sağlığına faydaları hakkında konuşan Yaman "Muay Thai yapan kişinin tüm vücudu koordinasyonlu şekilde çalışır.Aerobik özelliği fazla olan bu sporda kişiler yüksek kalori harcar.Düzenli yapılan kick boks ve muay thai, hem stresi azaltır hem de kişinin deşarj olmasını sağlar.Kişilerde koordinasyonun gelişmesine yardımcı olacağını belirten Muay Thai Antrenörü Şahabettin Yaman, “Spora başlamayı düşünen hatta hayatında hiç spor yapmamış olan ya da küçükte olsa bir spor geçmişi olan herkesi ferah ve hijyenik bir ortamda  salonumuza spor yapmaya davet ediyoruz.Muay thai ve kick boksun yanı sıra hem toplu hem de özel seanslar ile aerobik, kilo alma ve kilo verme programları ile hizmet veriyoruz." dedi. Uzak doğu ve savunma sporlarına başlamasında dövüş sanatları sporlarının Ereğli’de duayen ismi Hilmi Türktaş sayesinde başladığını söyleyen Yaman, “Bu spora Hilmi Türktaş sayesinde başladım.Uzun seneler boyunca yetişmemde büyük emekleri oldu.Şimdi ise onun bayrağını taşımak için elimden geleni yapıyorum.Bana sporu sevdiren ve antrenör olmamı sağlayan Hilmi Türktaş hocama emeklerinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim.” Dedi.

Türkiye ve Dünya Şampiyonaları hakkındaki hedeflerini de söyleyen Antrenör Şahabettin Yaman “En son katıldığım maçlarda Türkiye Şampiyonası’nda 3. Oldum. Hedefim; Türkiye’de derece yapıp dünyada ismimizi duyurmak ve Ereğli’de herkese spor aşkını aşılamaktır. Kişiye özel eğitimler ve en fazla 10 kişiden oluşan grup seansları ile kendinizde ki değişimin bağımlısı olmak istiyorsanız haydi antrenmana!” diye konuştu.

turkiye-3.su-muay-thai-antrenoru-sahabettin-yaman.jpg

turkiye-3.su-muay-thai-antrenoru-sahabettin-yaman-001.jpg

turkiye-3.su-muay-thai-antrenoru-sahabettin-yaman-002.jpg

turkiye-3.su-muay-thai-antrenoru-sahabettin-yaman-003.jpg

turkiye-3.su-muay-thai-antrenoru-sahabettin-yaman-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.