Hüseyin Mutlu Akpınar Bil Koleji’nin Kariyer Günlerinde Öğrenciler İle Buluştu!

Hüseyin Mutlu Akpınar Bil Koleji’nin Kariyer Günlerinde Öğrenciler İle Buluştu!

Bil Koleji’nin belirli aralıklarla düzenlediği ‘Kariyer Günleri’nin bu seferki misafiri Karşıyaka’nın geçmiş dönem Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar oldu. 

Bil Koleji Eğitim Kurumu tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ devam ediyor. ‘Kariyer Günleri’ ile öğrencilere farklı farklı iş kollarından bilgiler aktarılarak, öğrencileri hayata hazırlayan Bil Koleji’nin bu sefer ki misafiri İzmir’in Karşıyaka İlçesinin geçmiş dönem Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar oldu. 
Bil Koleji’nin konferans salonunda gerçekleşen ‘Kariyer Günleri’nde öğrencilere yerel yönetimler hakkında açıklamalar yapan Akpınar, siyasi hayatının nasıl başladığı, Karşıyaka’dan neden belediye başkanı olduğu, Karşıyaka Belediye Başkanlığı sürecinde neler yaptığı ile ilgili öğrencilere bilgiler aktardı. 
Akpınar’ın konuşmalarının ardından soru-cevap kısmına geçildi. Öğrenciler soru-cevap kısmında yerel yönetimler, belediye başkanlığı ve siyaset gibi alanlarda Akpınar’a sorular sorarak cevaplamasını istedi. 

Soru-cevap kısmının ardından Bil Koleji ile ilgili görüşlerini de belirten Akpınar, Türkiye’nin birçok yerinde dahil böyle bir özel okulun olmadığına, okulu gezdiğinde gördüğü çalışma alanları ve donanımdan dolayı mutlu olduğunu kaydetti. Bil Koleji’nde okuyan öğrencilerin çok ayrıcalıklı ve şanslı olduğuna da değinen Akpınar, öğrencilerin bu imkanlardan olumlu şekilde faydalanarak geleceklerini şekillendirmeleri gerektiğinin de altını çizdi. 
Akpınar son olarak Ereğli Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ercan’a ve öğretmenlere de teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. 
Konuşmaların ardından öğrenciler ile selfie çeken Akpınar’a Ereğli Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ercan tarafından çiçek takdim edildi. Çiçek takdiminin ardından öğretmenler ile hatıra fotoğrafı da çektiren Akpınar, kendi hayatını yazdığı kitabını da imzalayarak okula armağan etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.