Huzur Evi Sakinleri Doyasıya Eğlendi

Huzur Evi Sakinleri Doyasıya Eğlendi

Ereğli Vasfiye Ergin Huzur evi sakinleri, Ereğli’de ki bir Türkü evinde eğlendiler. Canlı müzik eşliğinde eğlenen huzur evi sakinleri unutulmaz dakikalar yaşadılar.

Ereğli Vasfiye Ergin Huzur evi sakinleri, Ereğli’de ki bir Türkü evinin daveti üzerine gelerek moral buldular. Vasfiye Ergin Huzur Evi Müdürü Cuma Ali Akçay, “ Türkü evimizin bizi davet etmesi üzerine huzur evi sakinlerimiz ile geldik. Onların moral bulması açısından önemli bir davet olduğunu düşünüyorum.  Türkü evi işletme sahibi ve çalışanlarına bu nezih mekanda bizi en iyi şekilde ağırladıklarından dolayı ve Huzur evinden bizim ulaşımımızı sağlayan Lüks Ereğli Seyahat yönetim kurulu başkanı Mehmet Kaya’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Türkü Evi İşletme Sahibi Hakan Aydoğan “Davetimizi kırmayarak geldikleri için Vasfiye Ergin huzur evi Müdürü Cuma Ali Akçay’a teşekkür ediyorum. Yaşlılarımızı en güzel şekilde ağırladığımızdan dolayı çok mutluyum. Unutmayalım ki bizde bir gün onlar gibi olacağız. Yaşlılarımıza sahip çıkmak çok önemli bir görevdir” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.