Hz. Muhammed'e kimlik kartına tepki

Hz. Muhammed'e kimlik kartına tepki

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Hz. Muhammed için kimlik kartı hazırlayan AK Partili il başkanına saydırdı..

Kırklareli İl Başkanı'nın Hz. Muhammed için kimlik kartı bastırmasına çok sert tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu parti grubu toplantısında açtı ağzını yumdu gözünü.

HZ. MUHAMMED'E KİMLİK KARTI

AK Parti Kırklareli İl Başkanı'nın Hz. Muhammed için hazırladığı kimlik kartının arkasında AK Parti amblemi bulunurken, Hz. Muhammed'in çocukları arasında Tayyip Erdoğan'ın da adı geçiyordu.

SEN KİMSİN YA?

Bugünkü CHP Parti Grubu konuşmasında çok sert sözlerle AK Partili il başkanına saydıran CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Bu AKP'lilerden birisi Kırklareli il başkanı tutmuş Hz. Muhammed için bir kimlik kartı hazırlamış. Sen kimsin, hangi hakla sevgili peygamberimizin kimlik kartını çıkarıyorsun? Din simsarlığı çok tehlikelidir. Dini siyasete alet etmek çok tehlikeli. Hz. Muhammed'in kimliğini çıkarıyor ve soyuyla da oynuyor çocuklarından birine de Tayyip adını koyuyor. İnsanda biraz ar olur, utanma olur. Onun mezhebine biraz saygı olur. Sen kimsin ki çocuklarının arasına Tayyip'i koyuyorsun. Ben böyle alçaklığı, densizliği ne gördüm ne de duydum. Sözde kimlik kartının arkasına da AK Parti amblemini koyuyor. " diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.