İlk Yarının Son Maçına Hazırlık

İlk Yarının Son Maçına Hazırlık

Süper Amatör Kümede mücadele eden yeşil beyazlı temsilcimiz Ereğli Spor 23 Aralık 2012 Pazar günü kendi sahasında ve seyircisi önünde saat: 13.00 ‘de Konya Muhasebe Gençler Spor’u konuk edecek.

2012-2013 Futbol sezonunu ilk yarısının son maçında 3. Sırasında yer alan misafir takım Konya Muhasebe Gençler Spor  ile 10.sırada yer alan Ereğli Spor karşılaşması öncesi  takım oyuncuları Ereğli Şehir stadyumunda antrenmanda iken Ereğli Teknik Direktörü Ertuğrul Sanlav ise öncesi hafta oynanan  karşılaşmayı değerlendirerek ilk yarının son maçı hakkında ise şunları dile getirdi;

“ Geçen hafta kötü bir sonuç aldık, inşallah öyle bir maç daha yaşamayız. Sahada hiç beklemediğimiz durumlar oldu. Özellikle hakem tarafından ev sahibi takımın resmen desteklenmesi, her hafta ev sahibi takımın lehine penaltılara karar vermesiyle birlikte yediğimiz bütün gollerde hakemin payının olması çok kötü bir durumdu. Böyle hakemlerle bir daha oynamak istemiyoruz ve kendi camiaları adına kötü bir durum. Sezon başından beri hakem hatalarından dolayı sürekli gol yiyoruz ve takımımız da ister istemez saha içerisinde psikolojik olarak bozuluyor. Ereğli’de bu Pazar oynayacağımız bu maçta toparlayacağız. Ereğli’de bugüne kadar daha yenilmedik, bundan sonra da yenilmek istemiyoruz. Durumumuz iç açıcı değil, ama bu haftadan sonra içerde oynayacağımız 4 maç bizim çok Önemli. Bu maçları iyi bir sonuçla atlatabilirsek istediğimiz yere gelebiliriz. Oyuncu yönünden biraz eksikliklerimiz var, onları da devre arası tamamlayabilirsek daha iyi bir takım olacağız. İyi bir ekibiz ama yeni kurulmuş bir ekip olduğu için bir uyum sorunu yaşadık. İlk yarının son maçını da oynayacağız, devre arası iyi çalışacağız. Takımın çoğunluğu Ereğli çocuklarından oluştuğu için Pazar günü Ereğli2de oynayacağımız bu zor maça tüm Ereğlilileri davet ediyorum. Bu arada saha ve zeminden dolayı iki haftadır hiç antrenman yapamıyoruz. Saha müsait değil ve Ereğli’de antrenman yapacak başka bir yer de yok. Tüm bunlara rağmen ilk yarı boyunca oynadığımız futbolla seyircimizden hep olumlu not aldık. Bizleri destekleyen herkese çok teşekkür ederiz. Belediye Başkanımıza da sonuna kadar bizleri desteklediği ve hiç yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum. Başkanımız futbolu çok seviyor ve bizleri de bundan sonra da yalnız bırakacağını hiç sanmıyorum. Bundan sonra biz de en iyi yerde olmaya çalışacağız “ diyerek Pazar günü saat: 13.00 ‘ de Ereğli şehir stadyumunda oynanacak olan ilk yarının son maçına tüm Ereğli Spor taraftarlarını ve Ereğlilileri davet etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.