İŞKUR hizmete açıldı

İŞKUR hizmete açıldı

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ereğli Hizmet Merkezi hizmete açıldı.

Ereğli Kaymakamlık Binası giriş katında hizmete başlayan Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ereğli Hizmet Merkezinde temel amacın ‘yerinde hizmet üretmek’ olduğu kaydedildi.

Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Lokman Ceylan, 21 Ocak 2012 tarihinde Ereğli Hizmet Merkezinin açıldığını ve Ereğli halkına hizmet vermeye başladığını ifade ederek, “Ereğli Hizmet Merkezi Konya ilçelerinde ilk kez Ereğli’de açılmıştır. Ereğli’ye açılmasında emeği geçen Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ve Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Ereğli Hizmet Merkezinin açılmasıyla işveren ve işsiz vatandaşların Konya’ya gitmeyeceklerini ve her türlü iş ve işlemlerini Ereğli’de gerçekleştireceklerinin altını çizen Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Lokman Ceylan, “Kaymakamlık binası altında 2 odada 6 personelle hizmet vermekteyiz. Önümüzdeki günlerde daha fonksiyonlu ve geniş çaplı hizmetlerimiz devam edecektir. Bakanlık tarafından ataması yapılacak olan personelin Ereğli’de de yeterli sayıda gelmesiyle işlemlerimiz hız kazanacaktır” diye konuştu.

İşverenlerin işbaşı eğitimi için İŞKUR’un imkânlarından faydalanarak 6 aya kadar staj yaptırdığı işsiz vatandaşların ücretinin İŞKUR tarafından karşılandığını kaydeden Ceylan, “Ereğli için yerinde hizmetin sunulmasıyla zaman, israf ve vatandaşların ekonomik kayıpları engellenmiş olacaktır. Buradaki temel amaç yerinde hizmettir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.