İTTİFAK MECLİS ÜYELERİ ERDALLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

İTTİFAK MECLİS ÜYELERİ ERDALLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

Düzenlenen kahvaltı programına; AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Adem Erdal, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz,  ve Cumhur İttifakı Ereğli Belediye Meclis Üyesi Adaylarının katılımıyla gerçekleştirilen programda birlik beraberlik mesajı verildi.

AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun Cumhur İttifakını önemine dikkat çekerek,  "Birlik ve beraberliğimizi bölmek isteyen ve bu doğrultu da ülkemizin bekasına karşı duranlara 31 Martta hep birlikte cevap vereceğiz" dedi.

Daha sonra ise söz alan, MHP İlce Başkanı Musa Yılmaz'da İttifakın yanında olduklarına işaret ederek

"Liderlerimizin izinde ve emrindeyiz" ifadesini kullandı.

Başkan Adayı Erdal'da konuşmasında ; Ereğli'ye hizmetle mükellef olduklarını belirten Belediye Başkan Adayı Adem Erdal ise, "Sorumluluğumuzun farkındayız.  Bir ve beraber olarak bu şehre birlikte hizmet edeceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise çalışmaları hakkında bilgi vererek Erdal ve Meclis Üyesi adaylarına basarılar diledi.

Son olarak söz alan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ise, Cumhur ittifakı yolunda birlikte yürüyeceklerini kaydederek, "Hepimizin ortak amacı bu şehre hizmet etmektir. İnşallah bunu birlikte başaracağız" ifadelerini kullandı.

Program seçim çalışmalar hakkında yapılan değerlendirme ile sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.