KARA’dan Beyşehir Online Tanıtım Hakkında Bakana Soru

KARA’dan Beyşehir Online Tanıtım Hakkında Bakana Soru

Konya Ovası'nda yer alan Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü doğal güzellikleriyle her yıl binlerce ziyaretçi ağırlamaktadır.

Beyşehir Gölü’nün turizm potansiyelinin online olarak tanıtılması hakkında bakanlığa soru soran MHP Konya Milletvekili Esin Kara, “Konya Ovası'nda yer alan Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü doğal güzellikleriyle her yıl binlerce ziyaretçi ağırlamaktadır. Özellikle son dönemde dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık karşısında insanlar açık alanlarda ailece vakit geçirmek ve mesire yerlerini ziyaret etmek istemektedir. Aynı zamanda Beyşehir Gölü çevresi meşe ormanları sayesinde ziyaretçilere kamp yapma olanağı da sağlamaktadır.” dedi.

ONLİNE TANITIM ÇALIŞMALARI YAPILABİLİR Mİ?

Kara Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a şu soruları sordu; Beyşehir Gölü’nün yurtiçi turizm potansiyelinin geliştirilmesine yönelik online tanıtım çalışmaları yapılması planlanmakta mıdır?

Yurtdışı turizm imkanlarının kısıtlandığı bu günlerde Beyşehir Gölü’nde su sporlarının geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapılması planlanmakta mıdır?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.