Karayolunda arabasında kendini yakarak intihara kalkıştı

Karayolunda arabasında kendini yakarak intihara kalkıştı

Konya’nın Ereğli ilçesinde bir kişi, karayolunda akaryakıt istasyonundan aldığı benzinle kendini yakmak suretiyle intihar girişiminde bulundu.

Olay, Adana Aksaray E90 Karayolu üzeri Ereğli İlçesine bağlı Yeniköy Mahallesi girişinde meydana geldi. İddiaya göre, 16 BZ 109 plakalı araç sürücüsü G. Ö. isimli şahıs girdiği bunalım sonucu karayolunda kullandığı aracının içerisinde intihar girişiminde bulunarak kendini yaktı. G. Ö. İsimli kişi otomobiliyle seyir halindeyken karayolu kenarında bulunan bir akaryakıt istasyonunda durdu. G.Ö. Burada bidon içerisine aldığı benzinle birlikte akaryakıt istasyonundan ayrıldı. Daha sonra akaryakıt istasyonundan uzaklaşmasının ardından karayolunda yol kenarında duran G. Ö. aracının arka koltuğunda benzini üzerine dökmek suretiyle kendini yaktı. Çevredeki vatandaşlar ve araç sürücülerin araçtan çıkan dumanları fark etmesi üzerine yardımı koştular.  Araç içerisinde çıkartılan G. Ö. Olay yerine çağrılan 112 Sağlık ekipleri tarafından, Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan tedavinin ardından durumunun ciddiyetini koruması nedeniyle Konya’ya sevk edildiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre G. Ö.nün Bursa ilinde yaşadığı ve burada yapılan ‘’Koronavirüs’’ testinin pozitif çıktığını öğrendiği ve o nedenle girdiği bunalım sonucu arabasına binerek Bursa ilinden ayrıldığı ve Ereğli İlçesinden geçmekteyken bu intihar girişiminde bulunduğu ise iddialar arasında olduğu öğrenildi. G. Ö. nün geldiği akaryakıt istasyonunda benzin alarak ayrıldığına dair görüntüler ise intihar girişimi öncesinde güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

yl1.jpg

yl2.jpg

yl3.jpg

VİDEO BİRAZDAN YÜKLENECEK...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.