KAYMAKAM ÇAKICI'YA ZİYARET SÜRÜYOR

KAYMAKAM ÇAKICI'YA ZİYARET SÜRÜYOR

Esnaf Oda Başkanlardan, Kaymakam Çakıcıya Hayırlı Olsun Ziyareti.

 

Esnaf Oda Başkanlardan, Kaymakam Çakıcı'ya Hayırlı Olsun Ziyareti.

İlçemiz Ereğli'ye atanan ve göreve başlayan Ereğli Kaymakamı Sayın Edip Çakıcı'ya ziyaretler sürüyor.

Ereğli'de faaliyet gösteren oda başkanlarından Kaymakam Çakıcı'ya ziyaret; Ereğli Terziler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Burhanettin Gümüşcan, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yalçın Bozkır, Ereğli Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Cumhur Yaman, Ereğli Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Demirbaş, Ereğli Hızarcılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Veis Erdem oluşan heyet hep birlikte, göreve yeni atanan Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcıya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlık Makamında gerçekleşen ziyarette konuklarını sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan Kaymakam Çakıcı, esnaflarımızın ülke ekonomisinin bel kemiğini oluşturduğu ve ekonominin gerçek sahibinin esnaflar olduğunun altını çizerek, tüm esnaflarımıza hayırlı işler ve helal kazançlar temenni etti.

İlçemiz Oda Başkanları ise Ereğli Kaymakam Edip Çakıcı'ya yeni görev yerinin hayırlı olması yönünde iyi dilek ve temennilerini ifade ettiler. ilçemizdeki görevinde kolaylıklar ve başarılar dilediler.

whatsapp-image-2020-08-12-at-15-15-33.jpeg

whatsapp-image-2020-08-12-at-15-15-32-1.jpeg

whatsapp-image-2020-08-12-at-15-15-32.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.