Kaymakamımız Edip ÇAKICI' Görevine Başladı

Kaymakamımız Edip ÇAKICI' Görevine Başladı

Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı Yaptığı İlk Açıklamada Şu İfadelere Yer Verdi.

Saygıdeğer Ereğlililer;

14 Temmuz 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile atanmış olduğum, Ereğli Kaymakamlığı görevine bugün itibari ile başlamış bulunmaktayım.

Ülkemizin en büyük ilçelerinden birine atanmış olmanın sorumluluğunun bilincinde olarak Ereğli ve Ereğlililere hizmet noktasında elimizden gelenini en iyisini yapmaya çalışacağız. İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın şiarında hareket ederek kapımız her daim Ereğlili vatandaşlarımıza açık olacaktır. Görev yaparken birinci önceliğimiz, toplumumuzun dezavantajlı kesimlerinin, aziz şehitlerimizin emanetlerinin, kahraman gazilerimizin, engelli vatandaşlarımızın, yetim ve öksüzlerin, garip gurebanın sorunlarının çözümüne yardımcı olmak ve onlara sahip çıkmak olacaktır.

Görev süremiz boyunca Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, kamu görevlisi çalışma arkadaşlarımız, sivil toplum örgütleri ve yerel basınımızla işbirliği içerisinde insan odaklı bir çalışma anlayışı ve güler yüzle verilen kamu hizmetlerinin kalitesinin ve hızının arttırılması için çalışacak, adalet, hakkaniyet, tarafsızlık, şeffaflık ve hesap verebilirlik temel ilkelerimiz olacaktır.

Benden önce görev yapan meslektaşlarımız başta olmak üzere bugüne kadar Ereğliye hizmet eden tüm Ereğli sevdalılarına teşekkür ediyorum.

Değerli Ereğlililer;

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs ile mücadele devam etmektedir. Salgınla mücadelede her bireyin hem kendini hem de toplumu koruması için temizlik, maske ve sosyal mesafeye dikkat etmesinin önemini vurgulamak istiyorum.

Ereğliye hizmet noktasında Rabbim yardımcımız olsun. Bu vesile ile tüm Ereğlili hemşehrilerimize saygı ve selamlarımı iletiyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.