Kazadan Sonra Kaçtı, Ereğli'de Yakalandı

Kazadan Sonra Kaçtı, Ereğli'de Yakalandı

Niğde'de otoyolda kavşağı geçtiği için geri gelen Kırgızistan plakalı TIR’a arkadan çarpan otomobildeki 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Olay yerinden kaçan Çeçen sürücü Ereğli’de yakalandı.

Niğde'de otoyolda kavşağı geçtiği için geri gelen Kırgızistan plakalı TIR'a arkadan çarpan otomobildeki 2 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, saat 19.00 sıralarında Ankara-Adana Otoyolu Niğde Eminlik mevkiinde meydana geldi. 59 yaşındaki Yaşar Günaydın'ın yönetimindeki 51 KS 898 plakalı otomobil, kavşağı geçtiği için otoyolda geri geri gelen 28 yaşındaki Çetin Çeçen yönetimindeki KGSM0947 Kırgızistan plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle tavanı kopan otomobil yaklaşık 70 metre sürüklenerek bariyerlere çarptı. Otomobil içerisinde bulunan 41 yaşındaki Gülcan Üstündağ ile 59 yaşındaki Gülay Günaydın olay yerinde hayatını kaybederken otomobil sürücüsü Yaşar Günaydın ile 10 yaşındaki Sude Şengül ağır yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Kazadan sonra kaçtı, Ereğli'de yakalandı

Kazanın ardından kaçan TIR sürücüsü kazayı gören bir vatandaşın ifadesi doğrultusunda Ereğli'de yakalanarak olay yerine getirildi. Jandarma ekipleri yaptığı incelemede TIR'ın arkasında cam ve kaporta parçaları buldu. TIR sürücüsü Çeçen kazayı kendisinin yapmadığını söylerken gözaltına alınarak Ulukışla Jandarma Karakolu'na götürüldü.

Kaza nedeniyle Ankara-Adana otoyolu trafiğe 2 saat kapalı kaldı. Uzun araç kuyruğunun oluştuğu otoyolda ulaşım, araçların çekilmesiyle normale döndü. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.