KEÇİ HIRSIZLIĞININ ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI

KEÇİ HIRSIZLIĞININ ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI

Konya'nın Ereğli ilçesinde, gündüz almak için pazarlık yaptıkları 3 keçiyi sabaha karşı çalan İ. Ç. İsimli şüpheli tutuklandı.

Olay, Ereğli ilçesi Türkmen Mahallesi'nde meydana geldi. Besicilik yapan M.D. ile eşi Ş.D., evlerine gelerek kendilerinden keçi satın almak isteyen İ. Ç. pazarlık yaptı. M.D., 3 keçi için 1800 lira istedi. İ. Ç., 3 keçi için 800 lira peşin verip, 1000 lirasını da sonra vereceğini söyledi. Bunun üzerine M.D., parayı peşin isteyerek, pazarlığı bitirdi. Ertesi sabah M.D., hayvanlarına yem vermek içini ahıra girdiğinde, keçilerinin olmadığını fark edince jandarmaya ihbarda bulundu.

 Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, belirlenen eşkal doğrultusunda, daha önceden suç kaydı bulunan İ. Ç. yi otomobilini temizlerken yakaladı.

Jandarmada ifadeleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin yakalanmadan önce araziye bıraktıkları 3 keçi de sahibi M.D. ye teslim edildi. Adliyeye çıkartılan şüpheli sorgulanmasının ardından tutuklan zanlı cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.