Kesik Kalkınma Bakanlığı Genel Müdürlüğüne Atandı

Kesik Kalkınma Bakanlığı Genel Müdürlüğüne Atandı

Maliye Bakanlığı bünyesinde uzun yıllardır görev yapan Konya bölgesinin başarılı bürokratlarından Ahmet Kesik’in Kalkınma Bakanlığı’nda Genel Müdür olarak göreve başladığı kaydedildi.

Yaklaşık 7 yıldır Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı görevini yürüten Konya ve bölgesinin başarılı bürokratlarından Doç. Dr. Ahmet Kesik Kalkınma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü olarak göreve başladı. Kısa bir süre önce görevine başlayan Kesik, Kalkınma Bakanlığı bünyesinde görev verilme teklifi aldığını ve Konya ve bölgesine bu Bakanlık vasıtası ile daha iyi hizmetler getirmek için çaba sarf edeceğini kaydetti.

Kesik konu ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi: “ Kalkınma Bakanlığı bünyesinde görev almam için değerlendirdiğim teklif kapsamında Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek’ten gerekli izni alarak Kalkınma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevime başladım. Herkesin malumudur ki Kalkınma Bakanlığı yatırımcı bir bakanlık. Ülkemize ve Konya’mıza bu makamdan gerekli hizmetimizi yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.