Kılıçdaroğlu Cumhuriyet’e abonetör mü oldu?

Kılıçdaroğlu Cumhuriyet’e abonetör mü oldu?

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, bu aralar papaz olduğu Aydınlık’tan sonra şimdi de Cumhuriyet gazetesi için abone toplamaya başladığı öne sürüldü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet gazetesi reklamı yaparak, “Cumhuriyet'i seviyorum. Hergün ilk okuduğum gazetedir” dedi ve Cumhuriyet'in daha geniş kitleler tarafından okunması gerektiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun Cumhuriyet gazetesiyle ilgili bu sözleri “Aydınlık olayını” akla getirdi.

Habervaktim'in haberine göre, CHP lideri şu günlerde, Aydınlık gazetesine savaş açmış durumda.Son olarak Meclis grup toplantısında Aydınlık gazetesi ile başyazarı İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i ima ederek "Sahibi eski Mao'cu olan gazeteye CHP'yi dizayn ettirmeyiz" dedi.

Aynı Kılıçdaroğlu, kısa bir süre önce ise katıldığı bir programda, Aydınlık gazetesine övgüler düzüyor ve kendisini dinleyenlere “Aydınlık'a abone olun” çağrısı yapıyordu. Kılıçdaroğlu, “Sizden bir isteğim var, Aydınlık gazetesine abone olun. Onlar yürekli insanlar. Mücadele ediyorlar. Karanlıkla mücadele ediyorlar. Bizim de o mücadeleye bir şekilde destek olmamız lazım” diyordu.

Çarklarıyla bilinen Kılıçdaroğlu'nun, Aydınlık'ta olduğu gibi Cumhuriyet gazetesinde de çark edip etmeyeceği merakla bekleniyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.