Kıratlı, Ereğli'nin İl'lik Sözünü Verdi

Kıratlı, Ereğli'nin İl'lik Sözünü Verdi

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı dün katıldığı Ereğli Buluşması iftar programında Ereğli için çeşitli müjdelerin yanı sıra İl’lik vurgusu yaptı.

“EĞER BU HÜKÜMET ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BİRKAÇ YERİ İL YAPACAKSA, ÜÇ İLÇE VARSA BİR TANESİ MUHAKKAK EREĞLİ OLACAKTIR, HÜKÜMETİMİZ ADINA SÖZ VERMİŞ OLUYORUM”

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı: “ Ereğli’mizin yaklaşık 70 yıldır bir beklentisi hayali var, buradan da her zaman duymak istediğinizi biliyorum hepimizin gönlünden geçen Ereğli’mizin il olmasıdır. Açık yüreklilikle konuşmak gerekirse tüm hemşerilerimin şunu bilmesini istiyorum. Eğer bu hükümet önümüzdeki günlerde birkaç yeri il yapacaksa, üç ilçe varsa bir tanesi muhakkak Ereğli olacaktır. Bu konudaki sözü bir vaat olarak değil bir gerçeklik olarak söylediğimi bilmenizi istiyorum. Hükümetimiz adına söz vermiş oluyorum. Hüseyin Başkanımız ikinci dönem belediye başkanlığını yaptı, kısmet olursa üçüncü dönem de Belediye Başkanlığını yapmasını Cumhur İttifakı olarak arzu ediyoruz. Malumunuz taş evler vardı, şimdi restorasyonu devam ediyor. Kısmet olursa Hükümet Konağını ve birçok resmi kurumu oraya taşıyıp Hükümet Konağının yerini arkasındaki 90 dükkanlarıyla birlikte geniş bir şehir meydanı yapılması konusunda Sayın Başkanımızdan istirhamda bulunuyorum, yapacağını da biliyorum. Yeni bir stadyum yapılması konusunda kendisinden istirhamda bulunmak istiyorum. Şimdiden kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde çok daha güçlü, çok daha müreffeh, çok daha kalkınma adayı olan bir Ereğli içinde buluşmak dileğiyle” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-03-27-at-20-55-06.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.