KIZLARIMIZ TUTULMUYOR

KIZLARIMIZ TUTULMUYOR

Konya’nın liglerdeki tek bayan takımı Ereğli Gençlik Merkezi Gençlik Spor Kulübü grubundaki asıl rakiplerinden Kayseri Atletik takımını 2-1 geriye düştüğü maçta 3-2 yenerek liderliğini sürdürdü.

Konya’nın liglerdeki tek bayan takımı Ereğli Gençlik Merkezi Gençlik Spor Kulübü grubundaki asıl rakiplerinden Kayseri Atletik takımını 2-1 geriye düştüğü maçta 3-2 yenerek liderliğini sürdürdü. İlk sete fırtına gibi giren takımımız seti attığı etkili servislerle 25-12 kazanarak mücadeleye başladı. Ardından Kayseri ekibinin köşe hücumlarına çözüm üretmede zorlanınca ikinci seti 25-17, üçüncü seti de 25-18 kaybetti. 4. setin ortalarına kadar başa baş giden mücadele setin ortalarında tekrar etkili servislerle takımımız lehine döndü. Seti 25-18 kazanan kızlarımız maçı 5. sete taşıdılar. Sette skor 10-10 oluncaya kadar dengede giden oyun bir ara 14-12 Kayseri lehine dönse de tribünlerin desteğini ardına alan kızlarımız defanstan çıkan topları sayıya çevirerek, Kayseri ekibinin 2 defa maç sayısı attığı seti 17-15 maçı da 3-2 kazanarak liderliğini sürdürdü.

Antrenör Tunahan KARKIN “bu maçın zor geçeceğini rakibin bizim gibi hedefi olan bir ekip olduğunu biliyorduk. Ayrıca iki yeni oyuncu takviyesiyle karşımıza çıkan Kayseri takımı gerçekten iyi bir ekip bu maçı geriden gelerek kazanan sporcularımı tebrik ediyorum. Salonu dolduran taraftarımıza iyi bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. İyi bir rakibe karşı geriden gelerek maç kazanmak bu seviyede önemli bir iş. Başta Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz, İşkur Müdürümüz olmak üzere maça gelen salonu dolduran ve destek olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Takımımız haftaya Adana Seyhan Belediyesi ile deplasmanda karşılaşacak.

 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.