KONSİAD'dan Hadimoğluna Ziyaret

KONSİAD'dan Hadimoğluna Ziyaret

Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONSİAD) Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, ilçe ziyaretleri çerçevesinde Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONSİAD) Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın,  ilçe ziyaretleri çerçevesinde Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Hadim Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, "Dernek olarak bu çalışmalarda bizimde katkımız olursa, çok mutlu oluruz" şeklinde konuştu.

Ziyarette KONSİAD Konya Şube Başkanı Aydın'a KONSİAD yönetim Kurulu Üyeleri Selim Ayvaz ve Mustafa Karakaş ile AK Parti Hadim İlçe Teşkilat Başkanı Saffet Duran da eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, "Belediye olarak ilçemizde önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Bu yatırımları yaparken Konya'nın maddi ve manevi desteği hep arkamızda oldu" dedi. Desteklerinden dolayı Konya'ya ve Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği'ne teşekkür eden Hadimioğlu; "Göreve geldiğimizde başlattığımız otel projemiz bitmek üzere. Sanayi sitemizin yapımına başlandı, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile gençlerimize yönelik hizmet verecek olan Gençlik Merkezi ve Spor Salonumuzun ihalesi yapıldı. İnşaat çalışmaları ise ilkbahar aylarında başlayacak. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçenin tam karşısına yaptırılan ve Hadimi kuşbakışı görme imkanına sahip olacağımız teras ise tamamlanma aşamasına geldi. Hadim-Antalya arası duble yol çalışmaları, DSİ'nin sulama üzerine projeleri gibi yapılmış, yapımı devam eden ve ihalesi tamamlanan onlarca çalışmamız var" şeklinde konuştu.

Konuşmasına Anadolu’da yetişen âlim ve velilerin en ünlülerinden Ebû Said Muhammed Hadimi Hazretlerinden dolayı ilçeye defalarca geldiğini ve her gelişinde de yeni bir hizmetin ya temelinin atılışına ya da açılışına tanıklık ettiğini belirten KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın;"Yapılan yatırımları sadece ilçe halkı takdir etmiyor. Bir ilçeye göre çok büyük yatırımların yapıldığı Hadim, Konya ve tarafımızdan da yakından takip ediliyor ve takdir görüyor" ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda KONSİAD Konya Şube Başkanı Aydın Hadim Belediye Başkanı Hadimioğlu'na hizmetlerinden dolayı hediye takdim etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.