Kontrolden çıkan tüp yüklü kamyonet alev topuna döndü, kazada 2 kişi yaralandı

Kontrolden çıkan tüp yüklü kamyonet alev topuna döndü, kazada 2 kişi yaralandı

Karaman'ın Ermenek ilçesinde devrilerek yanmaya başlayan kamyonetteki tüpler bomba gibi patlarken, yaralanan 2 kişi son anda kurtarıldı.

Karaman'ın Ermenek ilçesinde devrilerek yanmaya başlayan kamyonetteki tüpler bomba gibi patlarken, yaralanan 2 kişi son anda kurtarıldı. Jandarma yaşanan patlamalar nedeniyle Ermenek-Sarıveliler yolunu trafiğe kapattı.

Kaza, Ermenek-Sarıveliler yolunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Konya'dan yüklediği mutfak tüplerini Karaman'ın Ermenek ilçesine getirdiği öğrenilen Mehmet U. (37) yönetimindeki kamyonet, Tepebaşı mevkiine geldiği sırada virajı alamayarak devrildi. Devrilen kamyonet biranda yanmaya başlayarak alev topuna dönerken, sürücü ile yanında bulunan Muzaffer Ö. (50) diğer sürücüler ve vatandaşlar tarafından yaralı vaziyette araçtan çıkarıldı. Yaralılar daha sonra ambulansla kaldırıldıkları Ermenek Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Konya'ya sevk edildi. Jandarma, yanan kamyonetteki tüplerin patlaması nedeniyle tedbir amaçlı Ermenek-Sarıveliler yolunu trafiğe kapattı. Güneyyurt Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında kamyonet demir yığınına döndü. Kamyonetteki tüpler ise yaşanan patlamalar nedeniyle etrafa saçıldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.