Konya Büyükşehir Kültürpark’a Kapalı Otobüs Durakları Yapıyor

Konya Büyükşehir Kültürpark’a Kapalı Otobüs Durakları Yapıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehrin en yoğun kullanılan durakları arasında olan Kültürpark Otobüs Duraklarında yenileme çalışması başlatarak durakların üzerini kapatıyor.

Durakların daha konforlu ve kullanışlı olması amacıyla yürütülen yenileme çalışmasının kısa zamanda tamamlanması planlanıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda kaliteyi ve konforu artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Toplu ulaşım alanında insan odaklı planlama anlayışını önceleyen Konya Büyükşehir Belediyesi, daha önce trafik yoğunluğunu azaltmak, sürücülerin ve yayaların güvenliğini artırmak amacıyla turnike sistemine geçtiği Kültürpark Otobüs Duraklarını kapalı durak haline getirmek için yenileme çalışması başlattı. Durakları daha konforlu ve kullanışlı hale getirecek yenileme çalışmasını okulların ara tatile girdiği dönemde yolcu sayısının az olmasından faydalanarak gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediyesi, şehrin en yoğun kullanılan durakları arasında olan Kültürpark Otobüs Duraklarındaki çalışmayı en kısa zamanda tamamlamayı planlıyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.