Lüx Ereğli Filosunu Yeniledi
Lüx Ereğli Turizm bugün yeni araçlarını Ereğli halkına tanıttı. Yeni alınan otobüsler için önce otogarda kurban kesildi daha sonra ise şehir turu yapıldı
Araç sayısını bu otobüsler ile 30’a çıkaran Lüx Ereğli’de amaç Ereğli halkına daha iyi hizmet sunmak.

Lüx Ereğli Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Alınan yeni araçlar ile ilgili açıklama yaptı.Kaya; Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir, değişime ayak uydurmazsanız sınıfta kalırsınız, bizlerde Lüx Ereğli olarak değişimi yakında takip ediyoruz çok şükür Ereğli'mizde taşıma noktasında Ereğli Milliyetçiliğini yakaladık,Lüx Ereğli Turizm bütün Ereğli'mizin firmasıdır, bu değerlerin bilincinde olarak hizmeti daha huzurlu bir şekilde devam ettirmek istiyoruz araç sayımızı 30’a çıkarttık, hizmeti en iyi şekilde sunabilmek için makina parkımızı yeniledik dedi.

Kaya Yeni araçların özellikleri hakkında bilgi verdi. Yeni araçlarımız daha geniş ve daha konforlu koltuk sayımız 45 den 50 ye çıktı da fazlalaştı 2+1 koltuklarımız ile güvenli bir şekilde yolculuk edecek olan insanlarımız Lüx Ereğli’nin ne kadar iyi hizmet yaptığına bir kez daha şahit olacaklardır diye konuştu.Otogarda yapılan kurban kesimi ve duanın ardından otobüsler şehir turu yaptı.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.