Mahalle Statüsüne Kavuşan Köy Yolları Yapılıyor

Mahalle Statüsüne Kavuşan Köy Yolları Yapılıyor

KONYA’NIN EREĞLİ İLÇESİNDE, KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE EKİPLERİ  BÜYÜKŞEHİR YASASI İLE MAHALLE STATÜSÜNE KAVUŞAN KÖY YOLLARINDA ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI.

Konya Milletvekili, Halil Etyemez'in gayretleriyle hizmetler İlçemiz Ereğli'ye ve bölgemize bir bir geliyor. Bu hizmetleri yerinde inceleyen AK Parti Ereğli ilçe Başkanı Zübeyir Dursun ve yönetim Kurulu üyeleri sahada çalışmalar inceledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler mahallelerde yol bakım ve onarım çalışmaları yapıyor. Aşıklar ve Tatlıkuyu mahallelerinde kışın çamur yazın ise tozdan geçilmeyen yollar, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından soğuk asfalt çalışmasıyla çözüme kavuşturuluyor.

Mahalle muhtarlarının talepleri doğrultusunda Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsüne kavuşan köy yollarında bakım ve onarım çalışmalarımı devam ediyor. Aşıklar ve Tatlıkuyu Mahallelerimizdeki yollarda devam eden bakım ve onarım çalışmaları kapsamında soğuk asfalt çalışmasıyla Mahalle sakinlerinin sorunları çözüme kavuşuyor. Büyükşehirin hizmet atağı ilçemizde ve bölgemizde yoğun bir şekilde yol genişletme çalışması sürüyor.

Aşkılar ve Tatlıkuyu sakinleri de yapılan hizmetin önemli bir hizmet olduğunu ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

e7db145f-3c3e-4577-bda4-729115ba5c35.jpg

ced8f252-2a40-4244-adec-5b860b043c95.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.