Maneviyata Şehri Sultan Damgası

Maneviyata Şehri Sultan Damgası

Vefa Derneği Ereğli Şubesi tarafından düzenlenen Şehr-i Sultan Gecelerine katılım yoğun oldu.

Ereğli Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen Şehr-i Sultan Gecelerine Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Emniyet Müdürü Yücel Kaya, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Şerafettin Çetin, Vefa Derneği Ereğli Şube Başkanı Metin Usta ve çok sayıda Ereğlili vatandaş katıldı.
 
Serdar Tuncer’in sunumu ile gerçekleştirilen Şehri Sultan Geceleri programının açılış konuşmasını yapan Vefa Derneği Ereğli Şube Başkanı Metin Usta, Ereğli’nin manevi havasına katkı sağlamak amacı ile düzenlenen Şehr-i Sultan Gecelerinin gerçekleştirilmesine katkı sağlayan ve katılım gösteren herkese teşekkür etti.
 
Vefa Derneği Ereğli Şube Başkanı Metin Usta, katkılarından dolayı Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya çiçek ve Türk Bayraklı halı hediye etti.
 
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise, Ereğli Belediyesi olarak şehrin düzenini inşa etmekle uğraşırken, Vefa Derneği gibi kuruluşların ise şehrin manevi inşasını sağlamasına katkı sağlamaktan onur duyduklarını dile getirdi.
 
Meydan Tiyatrosunun bir gösterisi ile başlayan program Dursun Ali Erzincalı’nın şiirleri ve Servet Tekin’in ilahileri ile devam etti.
 
Program ardından Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, gelen misafirlere çiçek verdi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.