Mateja Kezman: Geri döneceğim

Mateja Kezman: Geri döneceğim

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Mateja Kezman Kanaltürk'e açıklamalarda bulundu.

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Mateja Kezman Kanaltürk'e özel açıklamalarda bulundu. Topbizde programına konuşan Kezman, Fenerbahçe'den ayrıldığı için duyduğu pişmanlığını dile getirdi.

TARAFTARA BÜYÜK ÖVGÜ

Sırp futbolcu Fenerbahçe'nin yaşadığı sıkıntılı süreçlere değinerek, "Fenerbahçe yeni yeni kendine geliyor. Geçen sene çok kötü bir süreç geçirdiler. Taraftarlar ve kulüp kenetlenerek süreci atlattı. Eminim ki taraftarlar birbirine kenetlenerek daha iyi yerlere getireceklerdir kulübü" diye konuştu.

ZICO BÜYÜK BİR KAYIP

Eski hocası Zico ve Alex ile ilgili de yorumda bulunan Kezman, "Zico iyi bir hoca onunla iyi bir süreç geçirdi. Zico'nun ayrılışı Fenerbahçe için çok büyük bir kayıp oldu. Kısa sürede yaptıklarıyla Fenerbahçe'nin en iyi teknik direktörleri arasına girdi.

ALEX FENERBAHÇE'NİN EFSANESİ

Alex büyük bir futbolcu. Fenerbahçe'nin en büyük efsanelerinden. 8 yıl sonra ayrılması şaşırtıcı bir durum. Bu kulübün içinde olsaydım bir şeyler söylerdim ama dışarıdan yorum yapmak bana zor geliyor." dedi.

Aziz Yıldırım'la ve Fenerbahçe ile ilgili de Sırp futbolcu şu ifadeleri kullandı:

AZİZ BAŞKAN SAVAŞÇI

"Aziz Yıldırım başkanlığında harika bir dönem yaşadık. Bazen çok sakin bazen de agresif olan bir insan. O da Fenerbahçe'nin efsanelerden biri. Takımı toplarlamak için savaş veren bir insan.

"Fenerbahçe'den ayrılmak benim kararımdı o dönemin şartları ve bulunduğunm psikoloji bunu gerektiriyordu. Ama sonradan düşündüğümde yanlış yaptığıma karar verdim. Şimdiki aklım olsaydı 1- 2 sezon daha oynardım.

"HOCA OLARAK DÖNECEĞİM"

"Fenerbahçe taraftarı beni her zaman çok iyi anladı. Bazen ağladığım bile oldu. Onlarla çok iyi iletişimimiz vardı. Belki futbolcu olarak değil ama ileride teknik direktör olarak Fenerbahçe'de olmak isterim.

FENERBAHÇE CUMHURİYETİ

"Türkiye'deki en büyük takım Fenerbahçe, sürekli zirveye oynayan bir takım. 'Fenerbahçe Cumhuriyeti' sözü her şeyi anlatıyor. Buraya gelmeden önce Galatasaray'ın en büyük kulüp olduğunu düşünüyordum. Ama Fenerbahçe her zaman kazanmaya oynayan bir ekip."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.