‘Maya’ isimli Anne kedinin yavru köpeğe şefkati!

‘Maya’ isimli Anne kedinin yavru köpeğe şefkati!

Konya’nın Ereğli ilçesinde, soğukta kalan, hayatını kaybetmek üzereyken bulunan yavru köpeğe, Yeni doğum yapan ‘Maya’ isimli kedi, köpeğe annelik yaparak emzirdi.

Ereğli ilçesi Barbaros Mahallesinde yaşayan Fevzi Aldemir’in sevimli kedisi ‘Maya’ kendi yavrularına gösterdiği şefkati yavru köpeğe de gösteriyor. Sokakta bulduğu köpeğe sahip çıkan hayvan sever Fevzi Aldemir, annesini bulamadığı köpeği evine götürdü.

Aldemir, Evde yeni doğum yapan ve 4 yavrusu bulunan ‘Maya’ isimli anne kedi, açlıktan hayatını kaybetmek üzere olan yavru köpeği emzirdi. Maya yavrularına gösterdiği sevgiyi patileriyle yavru köpeği de severek o annelik şefkatini yavru köpeğe de gösterdi.

’Maya’ köpeği yavrusu gibi sahiplendiği ve emzirdiği videoları cep telefonu ile kayıt altına alan Aldemir ailesinin fertleri oğulları Fevzi Aldemir’in ‘Maya’nın bu davranışı karşısında duygulandığını ve gözlerinin dolduğunu fark eden aile o videoları insanların izleyebilmeleri adına basın yoluyla yayınlaması için bizlere gönderdi.

“ BİRBİRLERİNE SARILIP UYUYORLAR”

Fevzi Aldemir şunları söyledi:  Anne kedimiz ‘Maya’ kendi yavrularına ve sahipsiz köpeğe annelik etmektedir. ‘Maya’yı çok seviyorduk şimdi bu davranışıyla o şefkatiyle içimizi adeta ısıttı. Çünkü günümüzde cami önüne, apartman kapısı ve çöp konteyner’a ya da farklı kapı önlerine bebekler bırakılıyor maalesef, ‘Maya’ ise yavru köpekle birbirine sarılıp uyuyor. Bu duygulandıran ve düşündüren  görüntüler karşısında ne söylemek gerekiyor ki dedi.

Fevzi Aldemir’in sahibi olduğu ‘Maya’ adlı kedi 4 yavrusunun yanı sıra da köpek yavrusunu da emzirerek hayatta tutmaya çalıştığı böyle görüntülendi.

Bizlerde Fevzi Aldemir’i hayvan sevgisinden ve duyarlı davranışından dolayı kutluyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.