MEDAŞ’tan Teknoloji Yatırımı

MEDAŞ’tan Teknoloji Yatırımı

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş., teknolojik imkânlardan maksimum düzeyde faydalanarak müşterilerine daha iyi hizmet vermek için çalışmalarına devam ediyor

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş., teknolojik imkânlardan maksimum düzeyde faydalanarak müşterilerine daha iyi hizmet vermek için çalışmalarına devam ediyor.Dağıtım istasyonlarına uzaktan kontrol ve izleme sistemi kurma çalışmalarına devam eden MEDAŞ, daha önce 244 olan istasyon sayısını bu yıl için 600’ye yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor.
SCADA genişleme yatırımları sayesinde arızaları en kısa sürede tespit edip uzaktan kontrol sayesinde de kesintileri hızlı bir şekilde gideriyor. Kurulan SCADA sistemi sayesinde elektrik dağıtım şebekesinde enerjisiz kalan noktalar hızlı bir şekilde tespit edilerekenerji veriliyor. Bu sayede kesinti süreleri azaltılmakta ve dağıtım istasyonlarındaki enerji akışı kontrol merkezinden canlı olarak izlenebilmektedir. Toplanan enerji ve kesinti verileri sayesinde yatırım, bakım planlamaları daha verimli yapılmaktadır.

medastan-teknoloji-yatirimi.jpg

medastan-teknoloji-yatirimi-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.