MESLEKTAŞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ

MESLEKTAŞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ

Dün Terör Örgütü Propagandası Yapmaktan Soruşturma Geçirenler Bugün Görevini İfa Etmeye Çalışan Gazeteci Meslektaşımıza Saldırmıştır.

Ereğli Metro TV muhabiri Atalay Atmaca, Ereğli'de Ak Parti İlçe Kongresinde  bir basın mensubu olarak görevini ifa ederken kendini bilmez bir şahıs tarafından sözlü ve fiziksel saldırıya uğramıştır.

MESLEKTAŞIMIZA YAPILAN BU ÇİRKİN SALDIRIYI ESEFLE KINIYORUZ

Meslektaşımız Atalay Atmaca'ya görevi sırasında yapılan saldırıyı kınıyor ve asla kabul etmiyoruz. Ereğli'de Ak Parti İlçe Kongresini fotoğraf makinesiyle görüntülediği esnada muhabir arkadaşımıza, kendini sözde gazeteci sanan, çakma sıfatlı kendini bilmez bir kişi tarafından sözlü ve fiziksel olarak  geçekleştirilen saldırıyı üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Zor şartlar altında görevini yerine getirmeye çalışan gazetecilere yönelik bu tür saldırıların son bulmasını istiyoruz.

Muhabir arkadaşımızın görevini yapmaya çalıştığı sırada arkadan yapılan bu çirkin sözlü ve fiziksel saldırıyla beraber edilen tehditlerle ilgili saldırgan Özcan Saraç hakkında adli ve yasal işlemler başlatılmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.