METİN KIRATLI ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULUNDAN DEPREM BÖLGESİNDEKİ ÖĞRENCİLERE DESTEK

METİN KIRATLI ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULUNDAN DEPREM BÖLGESİNDEKİ ÖĞRENCİLERE DESTEK

METİN KIRATLI ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULUNDA DEPREM BÖLGESİNDEKİ ÖĞRENCİLERE DESTEK AMACIYLA OKUL ATÖLYELERİNDE ÜRETİLEN HEDİYELER KAHRAMANMARAŞ 125. YIL ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULU ÖĞRENCİLERİNE TESLİM EDİLDİ.

Metin Kıratlı Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Vefa Demirkıran ile 7 okul öğretmeni ve üretime katılan 4 öğrenci ile, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılara şifa dileklerini tekrar iletmek üzere Kahramanmaraş 125. Yıl Özel Eğitim Meslek Okulu’nu ziyaret etti.

Metin Kıratlı Özel Eğitim Meslek Okulu Dönem Başı Öğretmenler Kurul Toplantısında alınan karara istinaden Okul öğrenci ve öğretmenleri tarafından  okul atölyelerinde 3 aylık hazırlık sonunda üretilen çanta, kalemlik, not defteri, kitap ayracı, anahtarlık, bileklik, kurabiyeler ile çantaya konulan kırtasiye malzemeleri, kitaplar, boyama kitapları ve Ereğli’mizin yöresel gıda ürünlerini her bir okul öğrencisine teslim ettiler. Ayrıca birinci kademe öğrenciler için oyuncak, lego ve eğitim materyalleri ilgili okula teslim edildi.

Okul müdürü Vefa Demirkıran, sosyal medya hesaplarından, Kahramanmaraş 125. Yıl Özel Eğitim Meslek Okulu müdürü Sinan COŞKUN’un ziyaret öncesi okullarındaki öğrencilerin büyük bir heyecanla beklediğini, hediyelerini teslim alınca  da çok mutlu olduklarını söylediğini ifade etti. Sayın ÇOŞKUN’un okul yönetici ve öğretmenlerinin ve Metin Kıratlı Özel Eğitim Meslek Okulundan  ziyarete katılan 8 öğretmen ve  4 öğrenciye büyük bir misafirperverlikte bulunduklarını belirterek, ‘’kendilerine okulumuz adına çok teşekkür ediyoruz bundan sonraki dönemlerde de kardeş okul olarak yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz’’, dedi.

Vefa Demirkıran ayrıca, ‘’Ziyaretin gerçekleştirilmesinde destek olan Sayın Kaymakamımız Edip ÇAKICI, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İradet Genç ile Şube Müdürlerine ve kurum personeline, ziyarete vesile olan Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanımız Efkan Korkmaz’a okulumuzda büyük özveriyle çalışan öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz’’, dedi.

4716de5b-7234-4066-b297-5b3ca9052c56.jpg

e326fd97-dce2-4792-8f53-e4d2dcc9dc5e.jpg

cc454949-cdfa-41d4-9ab2-7f483c0778fc.jpg

e8b8b06e-0430-418e-93e5-40adf11c7090.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.