Metruk Binalar Bir Bir Yıkılıyor

Metruk Binalar Bir Bir Yıkılıyor

Ereğli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ile Ereğli Belediye Başkanlığı’nın yürüttüğü çalışmalar kapsamında yasa dışı faaliyetlere ev sahipliği yapan metruk binalar bir bir yıkılıyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Toplum Destekli Polis Büro amirliği ekiplerince mahallelerde bulunan metruk binalar tek tek tespit edilerek ilgili kurumların yardımıyla yıkım işlemleri için çalışmalar devam ediyor. Toplum Destekli Polis Büro Amirliği Ekiplerinden Polis Memuru Yakup Savran konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Toplum Destekli Büro Amirliği Ekipleri olarak ilçemizdeki yasa dışı faaliyetlerin gerçekleştirildiği metruk binaları tespit ederek sahiplerine ulaşıyor ve yıkım izni alıyoruz. Gereken yazışmaları kurumlarımızla yaptıktan sonra ise yıkım işlemlerini başlatıyoruz” dedi.

Savran, vatandaşların mahallelerinde bulunan ve yasa dışı faaliyetlerde kullanılan metruk binaları ihbar etmeleri üzerine o binalarda da yıkım çalışmalarının başlatılmasını için gerekli yazışmaların yapılabileceğini söyledi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.