MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz’ın ramazan ayı mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz’ın ramazan ayı mesajı

“TAHAMMÜLÜ BELLETEN, REYYANIN KAPISINI AÇAN: RAMAZAN”On bir ayın sultanı Ramazan ayının ilk orucu için bu gece sahura kalkacağız ilk akşam ezanıyla iftarımızı yapacağız. Bizleri bir Ramazan ayına daha eriştiren Allah’a binlerce şükürler olsun.

Ramazan ayı, paylaşma, yardımlaşma ibadetlerimizin zirve yaptığı aydır.

Oruç, sağlık, afiyet, nefsimize tahammülü öğreten, ruhumuzu kötü emellerden arındıran, bize reyyanın kapısını açacak anahtardır.

Ramazan ayının arındırıcı mana iklimi ve diriltici bahar mevsimini iliklerimize kadar hissettiğimiz bu Ramazan ayında yaşadığımız afetlerle birlikte üzüntü verici hadiseler yaşanmıştır.

Yurdumuzun her köşesinde, Ramazan ayının ilk sahurunu yapmak ve ilk iftarını açmak için ümitle bekleyen, umutlu gönüller Ramazan ayıyla yeni bir bayrama ulaşacak, yapılan nafile ibadetlerin yüzü suyu hürmetine Yüce Allah’ın inayetiyle, Türk milleti içine düştüğü sancılı süreçten kurtulacağına Ramazanın hepimiz için yeni bir başlangıç olacağına inancımız tamdır.

Bu duygularla, başta Ereğlili hemşehrilerimiz ve tüm Türk İslam aleminin Ramazan ayının tebrik eder, Ramazan’da aldığımız kararlarımızın yerinde, hanelerimizin sohbetli, yüzümüzün sevinçli, günümüzün kutlu olmasını temenni ederim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.