MHP HEYETİ EREĞLİ’DE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

MHP HEYETİ EREĞLİ’DE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Konya’nın Ereğli İlçesine, MHP Konya il teşkilatı ve Milletvekili Kara’dan ziyaret.

MHP Konya Milletvekili Esin Kara ve MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Ereğli’de esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

MHP heyeti İlçemiz Ereğli’ye ziyarette bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Esin Kara, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz ve MHP yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Ereğli’de 15 Temmuz meydanında bulunan vatandaşlarımız ve İstasyon caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Heyet burada esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek, onları dinledi. Ziyaret sırasında vatandaşların ve ilçe esnafının başkan Oprukçuyla olan diyollakları ve kendisine yönelik sıcak ilgi gösterildiği görüldü. Heyet tarafından esnafa hayırlı işler temennisinde bulunuldu.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ve MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz’da ilçe halkına, Konya heyetine karşı misafirperverliliklerinden dolayı ve göstermiş oldukları ilgi nedeniyle vatandaşlarımıza teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.