MHP Konya İl Teşkilatı ve Vekil Kara Sahada

MHP Konya İl Teşkilatı ve Vekil Kara Sahada

MHP HALKAPINAR'DA VATANDAŞI DİNLEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Konya’nın Halkapınar İlçesinde de sahada olmayı sürdürüyor.

Konya’nın Halkapınar İlçesinde Halkla buluşan MHP Konya Milletvekili Esin Kara, İl Başkanı Remzi Karaarslan ve Yönetim kurulu üyelerinde oluşan heyet Halkapınar’da vatandaşı dinledi.

Halkapınar’da ki buluşmada, Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal ve MHP Halkapınar İlçe Başkanı Aliihsan User ve yönetimi ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu, heyet sahada vatandaşlarla buluştu.

MHP HALKAPINAR’A ÇIKARMA YAPTI

İlçeye adeta çıkarma yapan MHP heyeti vatandaş tarafından sıcak ilgiyle karşılandı. Halkapınar sokaklarında vatandaşı ve Pazar yerinde esnafın sıkıntılarını bire bir dinleyen Milletvekili Esin Kara, İl Başkanı Remzi Karaarslan  ve Başkan Bakkal onlarla sohbet etti sorunları yerinde dinledi. Halkapınar da sahada olan Konya Milletvekili Esin Kara, Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal’a karşılayan vatandaşlar ziyeret nedeniyle kendilerine teşekkür ederek, Milliyetçi Harekat Partisi'ne desteklerini de yenilediler.

Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, İl Başkanı Remzi Karaarslan ve Yönetim kurulu üyelerine, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

1.jpg0.jpg2.jpg3b498caa-bcb6-4360-a72f-983735873c24.jpg4.jpg5.jpg6.jpg3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.