MHP’den Tatlıkuyu köyüne ziyaret

MHP’den Tatlıkuyu köyüne ziyaret

MHP Ereğli İlçe Teşkilatı Yönetimi ve Belediye Meclis üyelerinden oluşan ekip Tatlıkuyu Köyü’ne yaptıkları ziyarette köy halkının sorunları dinleyerek çözüm yolları için ortak akıl yürüttü.

MHP Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ereğli Belediye Meclis Üyelerinden oluşan bir heyet köy gezilerine Tatlıkuyu Köyü ile devam etti. Tatlıkuyu Köyü sakinleri ile kahvehanede bir araya gelen partililer, burada vatandaş ile sohbet ederken, Türkiye’nin içerisinde bulunduğu dönem, Büyükşehir Yasası ile birlikte köylerin durumları, yasanın getireceği artı ve eksi yönleri masaya yatırdı.

Vatandaşların ilgi gösterdiği ve karşılıklı sohbet ortamında geçen görüşmelerin memnuniyet verici özellikte olduğu dile getiren MHP’li heyet, “Vatandaşımıza eksik veya yanlış algılamadan kaynaklanan bilgi kirliliğini birinci ağızdan gidermeye çalışıyoruz. Bu yasanın neler getirip, neler götüreceğini, Ereğli’mizin ne gibi sorunlarla karşı karşıya kalacağını konuşuyoruz. Türkiye’nin son dönemlerde içine sokulmak istenen durum ve köylümüzün sorunlarını, yönetim olarak bizlerin yapabileceği konuları dile getiriyoruz. MHP olarak köylere yaptığımız ziyaretlerin son derece verimli ve gerekli olduğunu yapılan çalışmalarla birlikte çok daha iyi görebiliyoruz. Bizim bu gezimiz seçim amaçlı değil. Ama vatandaşımızın siyasete ve siyasetçiye bakış açısını görmek açısından gerekli bir çalışma. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz bu tip çalışmaları sürekli yapıyoruz, yani sadece seçim dönemleri değil” şeklinde konuştular.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.