Milletvekili Halil Etyemez: Ramazan Bayramı, Salgının ve Mescid-i Aksa’daki Zulmün Son Bulmasına Vesile Olsun

Milletvekili Halil Etyemez: Ramazan Bayramı, Salgının ve Mescid-i Aksa’daki Zulmün Son Bulmasına Vesile Olsun

Ramazan Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulunan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “Aziz milletimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.

Bu mübarek günlerin koronavirüs salgınının sona ermesine ve Mescid-i Aksa’daki İsrail zulmünün son bulmasına vesile olmasını diliyorum.” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ramazan Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayının daha geride kalarak bayrama ulaşıldığını belirten Konya Milletvekili Halil Etyemez, bayramların kardeşlik duygularının arttığı önemli anlar olduğunu söyledi. Ramazan Bayramı’nın tüm hanelere, Türkiye’ye ve İslam dünyasına huzur, mutluluk, sağlık ve hayırlar getirmesini dileyen Milletvekili Halil Etyemez, mazlum coğrafyalarda akan kan ve gözyaşının durması temennisinde bulundu.

KURALLARA UYARSAK ZORLU SÜREÇTEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ

Koronavirüs salgını nedeniyle bayramlaşamayacak olmanın burukluğunu yaşadıklarını kaydeden Milletvekili Etyemez, bu zor günlerin en kısa zamanda geçeceğine inandığını ifade etti. Halil Etyemez, “Gönlümüz, geçmiş bayramlarda olduğu gibi sevdiklerimizle bir ve beraber olmayı isterdi. Ancak dünyamız, milyonlarca insanın canına mal olan koronavirüs salgını nedeniyle sancılı bir dönemden geçmektedir. Hep birlikte, tüm tedbirleri alarak, azim ve ümitle, sabır ve metanetle koronavirüsle mücadeleye devam ediyoruz. Yarınlarımızın daha güzel ve sağlıklı olması için bugün biraz daha sabretmemiz gerekiyor. Dikkatli davranır, kurallara uyar, maske-mesafe-temizlik hassasiyetine riayet edersek Allah’ın izni ile bu zorlu süreçten de alnımızın akıyla çıkacağımız muhakkaktır. İnşallah en kısa sürede bu sıkıntılı süreci atlatacak, birlikte başaracağız.” dedi.

MESCİD-İ AKSA KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

İsrail’in Mescid-i Aksa’daki saldırılarına değinen Etyemez, İsrail’in saldırılarla devlet terörü işlediğini vurguladı. İsrail’i şiddet ve nefretle kınadıklarının altını çizen Etyemez, “İnsanlıktan nasibini almamış İsrail, şiddet ve kandan beslendiğini masum insanları katlederek bir kez daha gösterdi. İsrail, döktüğü masum insanların kanında boğulacaktır. Mescid-i Aksa bizim ilk kıblemiz, kırmızı çizgimizdir. Türkiye olarak daima Filistinli kardeşlerimize yapılan zulmü haykıracak, hiçbir zaman susmayacağız. Filistinli kardeşimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bütün Müslümanların ortak davası olan Mescid-i Aksa’nın, Kudüs’ün özgürlüğüne kavuşturulması, en önemli görevimizdir. İsrail’in Mescid-i Aksa, Kudüs, Gazze ve Filistinlilere yönelik saldırılarına karşı, İslam ülkeleri ivedi olarak harekete geçmelidir. Cenab-ı Hakk'’tan zulme uğrayan bütün kardeşlerimize en yakın zamanda bir kurtuluş kapısı açmasını niyaz ediyorum. Bu mübarek günlerin koronavirüs salgınının sona ermesine ve Mescid-i Aksa’daki, Filistin’deki İsrail zulmünün son bulmasına vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.