NAMIK KEMAL MAHALLESİNDEN ADEM ERDAL’A DESTEK SÖZÜ

NAMIK KEMAL MAHALLESİNDEN ADEM ERDAL’A DESTEK SÖZÜ

Namık Kemal Mahallesinde seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal, “Biz projelerimizle sizlerin karşısındayız. Desteğinize ve gönüllerinize talibiz” dedi.

Namık kemal Mahallesinde büyük bir coşku ile karşılanan Erdal’a AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz ile Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

Mahalle sakinlerine gül veren Erdal yaptığı konuşmasında ise birlik ve beraberlik mesajı verdi.

“Ereğli’de huzur istiyoruz, Ereğli’de güven istiyoruz, Ereğli’de gülen yüzler istiyoruz” diyen Erdal, “Biz her gittiğimiz yerde ne istediğimizi altını kalın çizgilerle çizerek söylüyoruz. Biz projelerimizle yarışalım istiyoruz. Sevgiyi, hoşgörüyü, güler yüzü ön planda tutalım istiyoruz. Biz asla kavga istemiyoruz. 31 Mart tarihine artık sayılı günler kaldı. Ereğli yeni bir şehri emin seçecek. ‘Biz bu hedefe talibiz’ dedik ve sizlerden destek istemeye geldik” dedi.

“Ereğli’mizi gönül köprüleri ile dokumaya geliyoruz. Sizler bizimle bu köprüleri kurmaya var mısınız? Ereğli’nin vitrinini değiştirmek istiyoruz? Bizimle var mısınız?” diyen Erdal’a alkışlarla ve “seninleyiz büyük başkan” sloganları ile destek veren mahalle sakinleri Erdal’a büyük sevgi gösterisinde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ise, tevazu, samimiyet ve gayretle 31 Mart’ta Cumhur İttifak adayı Adem Erdal’ı Belediye Başkanı seçeceklerini kaydetti.

MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz ise, Cumhur İttifakının yanında olduklarını ve 31 Mart’ta ittifak adayı Adem Erdal’ı Başkan seçeceklerini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.