OBDEKDER’den Gazetemize ziyaret

OBDEKDER’den Gazetemize ziyaret

Oğuz Dulkadiroğlu Bekdik Kültürünü Yaşatma Derneği tarafından gazetemize ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarette Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Hasan Alemdar ile bir süre sohbet eden Oğuz Dulkadiroğlu Bekdik Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Dr. Ali Sayar ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Süllü derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dernek olarak 12 Şubat Kahraman Maraş’ın Kurtuluşu kutlamaları kapsamında Kahraman Maraş’a bir gezi düzenleyeceklerini ifade eden Sayar, Kahramanmaraş’ın kurtuluşu ile ilgili şunları ifade etti: “ 12 Şubat sadece Kahramanmaraş’ın kurtuluşu değil, tüm ülkenin kurtuluşudur. Zira Sütçü İmam Fransız askerleri arasında ki Ermenilere kurşunu Türk kadınının namusunu korumak için sıktı. Bu kurşun Kurtuluş Savaşının ilk kurşunu sayılır” dedi.

Kahramanmaraş’ta ki etkinlikler için 11 Şubatta Atatürk Anıt’ı önünden otobüs kaldırılacağını belirten Sayar, etkinliğe katılmak isteyenlerin dernekten detaylı bilgi alabileceğini kaydetti.

24 Şubat’ta Kongreye gidiyoruz

Öte yandan Oğuz Dulkadiroğlu Bekdik Kültürünü Yaşatma Derneği olarak 24 Şubat 2012’de kongre yapacaklarını dile getiren Sayar, Er-Me-Er Tesislerinde gerçekleştirilecek kongreye tüm üyeleri davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.