Okul Spor Faaliyetleri Başlıyor

Okul Spor Faaliyetleri Başlıyor

Ereğli genelinde 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı spor faaliyetleri kapsamında 12 Kasım Pazartesi gününden itibaren okul spor faaliyetlerinin başlayacağı öğrenildi.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Ereğli Gençlik ve Spor Müdürü Bülent Özgüven,  2012 2013 öğretim yılı İlköğretim ve ortaöğretim kurumları arası spor yarışmalarının, uluslararası oyun kuralları spor genel müdürlüğü mevzuatı, spor federasyonlarının müsabaka talimatı, uluslararası okul sporları federasyonları yarışma talimatı ile Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve  Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolün esas alınarak yapılacağını kaydetti.

Ereğli’de de 12 Kasım Pazartesi gününden itibaren futbol voleybol branşları başta olmak üzere okul spor faaliyetleri başlayacağını ifade eden Özgüven, “Ülkemizde sporun gelişmesi için okul sporlarına önem vermemiz  gerektiğinin bilincindeyiz. Bu konuda da gerçekten büyük emek veren beden eğitimi öğretmenlerimiz var. Daha önceki yıllarda ki başarı çitamızı daha yukarlara çekmek için Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte koordinemize devam ederek ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek okul takımları oluşturmak, başarılı sporcuları geliştirmek hepimizin görevi. Bu düşüncelerle 2012 2013 okul spor faaliyetlerinde okullarımıza sporcularımıza başarılar dilerim” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.