Okullar Kapandı, Eğitim Yuvası Kimlere Kaldı !...

Okullar Kapandı, Eğitim Yuvası Kimlere Kaldı !...

Okul Bahçesinde Neler Oluyor ?

 İlçemiz Ereğli’nin güzide Okullarından olan Ereğli Lisesinin bahçesinde özellikle gece saatlerinde bazı kişilerin tiner, esrar, eroin gibi maddeleri kullanıldığı  fuhuş pazarlığı yapıldığı ve okul bahçesinde sıkca kavgaların yaşandığı  çevre sakinleri tarafından iddia edildi.

Vatandaşların iddiasına göre ise çöp ve pislik haline dönen Ereğli Lisesinin bahçesindeki kötü görüntülerin tek sebebi burada tiner, esrar, eroin, bali gibi maddeleri kullanan ve fuhuş pazarlığı yapan kişiler adeta okul bahçesini kendilerine mesken edindi.

Bu kişilerin takibinin yapılması isteyen ve eğitim yuvasının  bahçesini bir okula yakışır hale getirilmesini beklediklerini kaydeden vatandaşlar, “Ereğli maalesef değerlerine sahip çıkmıyor. Zaman zaman bizlerin yaptığı uyarılara karşılık veren kişiler okul bahçesini kendi zevkleri için kullanıyor dediler. Bizler bu durumdan rahatsızlık duyarken yetkililerin hiçbir şey yapmaması bizleri üzüyor” diye konuştular.

Umarız ki vatandaşların bu serdenişleri üzerine yetkililer’de gerekli önlem ve tetbirleri alarak eğitim yuvasının bahçesini bu art niyetli kişilerden arındırarak gerekli önlemleri alırlar diye ümit ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.