Ömer Eğer'den Engelli Bireylere Mesaj

Ömer Eğer'den Engelli Bireylere Mesaj

Ak parti İlçe Başkanı Ömer Eğer mesajında şunlara yer verdi. Çağdaş toplumun gereklerinden birisinin, engellilerin eğitim, sağlık, kültür, istihdam ve rehabilitasyon gibi yaşamsal hizmetlerden yararlanmaları, temel haklarını etkin bir şekilde kullanmaları

Engelli vatandaşların sorunlarının çözüme kavuşturulmasının, kamu kesimi ile sivil toplum kuruluşları arasında işbirliği yapılmasına ve toplumun her bireyinin engellilere duyarlılık göstermesine bağlı olduğunu ifade eden Eğer, açıklamasını şöyle sürdürdü: 

Engelli çocuklarımızın ve gençlerimizin üretim ve beceri kabiliyetlerinin geliştirilmesi, eğitimden sanata, spordan kültüre göstermiş olduğu başarılar, toplum olarak bizleri gururlandırmaktadır. Partimiz, her zaman engelli bireylere engelsiz bir yaşam sağlamak için katkı koymayı kendisine görev edinmiştir. Özürlüler Birimi ve Sosyal Hizmetler, engellilerimizin sorunlarını yakından takip etmekte ve sıkıntılarına ortak olmaktadır. Hükümetimizin, vatandaşlarımızın topluma entegre olmaları, mesleki eğitim ve istihdamları yönündeki çabaları, artarak devam edecek, engelleri beraber aşacağız. Engellerin birlikte ve beraber aşılacağı düşüncesiyle engelli vatandaşlarımıza mutlu bir yaşam geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.