Onlar için Polis korkulan adam olmayacak

Onlar için Polis korkulan adam olmayacak

Ereğli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri tarafından polis halk ilişkilerinin geliştirilmesi çerçevesinde Ereğli Belediyesi Anaokuluna ziyaret gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında gazetecileri açıklamalarda bulunan Ereğli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Ömer Özarslan, polis ile halk ilişkilerinin geliştirmesi faaliyetleri kapsamında çocuklar vesilesi ile ailelere ulaşabilmek adına Ereğli Belediyesi Anaokuluna ziyaret gerçekleştirildiğini ifade etti.

Faaliyette ki asıl amacın polis ile halk ilişkilerinin geliştirilmesinin yanı sıra polis çocuk ilişkisinin de geliştirilerek çocukların dünyasında korkulan adam olan polis düşüncesinin silinmesi olduğunu kaydeden Özarslan, bu kapsamda Ereğli’de ki tüm anaokullarını ziyaret edeceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Toplum Destekli Polisler anasınıfı öğrencilerine balon ve çikolata dağıttı. Polisler çocuklarla birlikte yabancı ve Türk müziği eşliğinde doyasıya eğlenerek vakit geçirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.