Oyunumuzu sonuca yansıtamadık

Oyunumuzu sonuca yansıtamadık

Torku Konyaspor’da üst üste kaybedilen puanların üzüntüsü yaşanıyor. Teknik direktör Hüsnü Özkara, iyi oyunlarını sonuca yansıtamamanın sıkıntısını yaşadıklarını ifade etti

PTT 1. Lig’de 10. hafta maçında deplasmanda Kartalspor ile 0-0 berabere kalan ve iki kritik puan daha kaybeden Torku Konyaspor’da teknik direktör Hüsnü Özkara iyi oyunlarını sonuca yansıtamadıklarından dertli.

Kartalspor karşısında ilk yarıda maçı kopartacak pozisyonları bulduklarını ancak bunları değerlendiremediklerini belirten Özkara, üçüncü bölgede gol yapmada sıkıntı yaşadıklarını ve bununda maçı kazanma düşüncelerine engel olduğunu ifade ederken oynanan oyundan ve mücadeleden dolayı oyuncularını kutladı.

Özkara, “Zor bir maçın bizi beklediğini biliyorduk. Son iki maçını kazanan moralli bir Kartalspor’a karşı oynadık. Düşüncemiz tabiki de kazanmaktı. Bunun için ilk yarıda elimizden geleni yaptık. Ama golü bulamadık. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanan Kartalspor ikinci yarıda etkili gibi görünse de yine pozisyonlar bulduk. Rakibin de 1-2 pozisyonu var. Galibiyet için son ana kadar elimizden gelen gayreti gösterdik. Ama başarılı olamadık. Peş peşe iki deplasmandan iki puan aldık ve yenilmedik. Fakat bir an önce hem gol sorununu çözmeliyiz hem de kazanamama psikolojisini 3 puanla tanışarak üzerimizden atmalıyız. Bunu başaracak oyuncu kadrosuna sahibiz. Artık önümüzde ligin zirvesinde bulunan Kayseri Erciyesspor ile oynayacağımız zorlu bir maç bizi bekliyor. Bu maçı kazanarak kendimize geleceğimize ve ligin zirvesine biraz daha yaklaşacağımıza inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.