Özel Öğrencilerden Çok Özel El İşleri

Özel Öğrencilerden Çok Özel El İşleri

3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinlikleri kapsamında Kübra Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri tarafından yapılan el işi ürünleri sergisi açıldı.

Sergi açılışını Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı Ereğli Park Site A.V. M’de gerçekleştirdi. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Kübra Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenlerinden Elif Akdemir, engelli bireylerin eğitici ve öğretici faaliyetler kapsamında 1 yıl boyunca yaptıkları başarılı çalışmanın sergisini açmaktan mutlu olduklarını dile getirerek, bu sergi ile onlara fırsat verildiğinde birçok başarılı çalışmalara imza atabildiklerini müşahede ettiklerini kaydetti.

Açılışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı ise, engelli bireylerin topluma kazandırılmasına yönelik düzenlenen eğitici ve öğretici faaliyetler ile başarılı çalışmalar elde ediliyor olmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini söyleyerek, engelli bireylerin topluma kazandırılması için gerekli her türlü çalışmanın yapılması gerektiğine dikkat çekti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.