ÖZGÜVEN MESAİYE OĞUZ ATA’DA BAŞLADI

ÖZGÜVEN MESAİYE OĞUZ ATA’DA BAŞLADI

ÖZGÜVEN MESAİYE OĞUZ ATA’DA BAŞLADI

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Oğuz Ata Tesislerinde incelemelerde bulundu. Sabah erken saatlerde Oğuz Ata Tesislerine gelen Başkan Özgüven’e spor yapmakta olan bayanlar büyük ilgi gösterdi.

Özgüven’in etrafını çeviren, istek ve taleplerini ileten bayanlar, Ereğli’ye yeni sosyal donatılar kazandırılması gerektiğini söylediler.

Spor yaptıkları alanda yağışlar nedeniyle zor anlar yaşadıklarını söyleyen bayanlara Başkan Özgüven yağmurluk sözü verdi.

Kadınlar lokalinde spor yapan bayanlarla çay içen Başkan Özgüven, bayanların kendisine ilettiği sorunları not etti. Özgüven, Halk eğitimin usta öğretici konusunda yaşadığı sıkıntıyı gündeme getiren bayanlara, konuyu Kaymakam beyle görüşerek çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Özgüven daha sonra dikiş nakış ve el sanatları kursiyerleri ile bir araya geldi. Kurs eğitmenleriyle tanışan ve yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi alan Özgüven, kurslarda öğretmenlerin yerinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Kurslarda el emeği göz nuru dökülerek çok önemli eserlerin ortaya çıkarıldığını, özellikle genç kızların bu sayede meslek öğrenerek kendi işlerini kurma fırsatı bulduklarını dile getiren Özgüven, bu tür kursların açılmasına her zaman destek vereceklerini sözlerine ekledi.

Kurslardaki ürünleri değerlendirip aile ekonomisine katkıda bulunabileceklerini ifade eden Özgüven, Belediye olarak Pazar payı oluşturabileceklerini sözlerine ekledi.

Özgüven daha sonra tesisler içerisinde yer alan anaokulunu ziyaret ederek öğrencilerin 29 Ekim kutlamalarına eşlik etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.