PKK ve Destekçilerine Karşı Mücadelemizi Kararlılıkla Sürdüreceğiz

PKK ve Destekçilerine Karşı Mücadelemizi Kararlılıkla Sürdüreceğiz

Irak’ın Gara bölgesinde terör örgütü PKK tarafından 13 vatandaşın şehit edilmesiyle ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda açıklamalarda bulunan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Bu eylem terör örgütü PKK’nın gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Teröre destek veren ve ses çıkarmayan herkes bu kanlı cinayete ortaktır. Kalleş terör örgütlerine ve onların destekçilerine karşı verdiğimiz mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Irak’ın Gara bölgesinde terör örgütü PKK tarafından 13 vatandaşın şehit edilmesiyle ilgili TBMM Genel Kurulu’nda açıklamalarda bulundu. Şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Milletvekili Halil Etyemez, terör örgütü PKK’yı ve destekçilerini şiddetle kınadığını vurguladı.

Yapılan eylemle hain terör örgütü PKK’nın kirli ve gerçek yüzünü bir kez daha gösterdiğini belirten Milletvekili Etyemez, “Irak’ın Gara bölgesinde alçak terör örgütü PKK tarafından 13 masum kardeşimizin şehit edilmesi, hain terör örgütü PKK’nın kirli ve gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Terör örgütü PKK, alçaklıkta sınır tanımadığını bir kez daha göstermiştir. Terör örgütü PKK’nın 1984’ten bugüne kadar gerçekleştirdiği 6 bin 21 sivil katliamı görmeyen, teröre destek veren ve ses çıkarmayan herkes bu kanlı cinayete ortaktır. Tüm ülkeler amasız, fakatsız, lakinsiz teröre ve terörizme tavır koymalıdır.” dedi.

Başta PKK olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadeleye kesintisiz devam edeceklerinin altını çizen Etyemez, “Terörün her türlüsünü lanetliyorum. PKK terör örgütünü kınayamayan kesimleri de şiddetle kınıyorum. PKK terör örgütü akıttığı kanda boğulacaktır. Kalleş terör örgütlerine ve onların destekçilerine karşı verdiğimiz mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Hain terör örgütü PKK tarafından alçakça şehit edilen kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.